Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022 moet je in het centrum van Diksmuide zijn voor de nieuwe herfst- en wintercollectie. Dan is er weer Superkoopzaterdag. Op 9 september blijven de winkels open tot 21 uur.

Hoewel de gedachte aan de herfst- en wintercollectie je bij deze temperaturen ongetwijfeld extra doet zweten, zijn de handelaars momenteel volop bezig met het uitpakken en verwerken van de nieuwe collectie. Wij kijken alvast vooruit naar Superkoopzaterdag, met aan de vooravond een laatavondshopping. Tijdens dit weekend krijgen klanten een leuke extra attentie of wat korting. Het shoppen wordt opgevrolijkt met heel wat animatie op en rond de Grote Markt.

Heel wat leuks op de Grote Markt

Op zaterdag 10 september kun je op de Grote Markt de hele dag door genieten van een autoshow met de allernieuwste modellen van de plaatselijke autodealers. Tussen 13.30 en 17 uur is er natuurlijk ook de wekelijkse boerenmarkt, waar je nog wat streekeigen lekkers kunt kopen. Wie het lastig vindt om alle rekjes in de winkels te overlopen kan om 14 uur plaats nemen op het binnenplein van het stadhuis voor een heuse modeshow. Zie je een outfit die je leuk vindt? Dan kun je die meteen gaan shoppen in de winkels! Volgende handelaars tonen met veel plezier hun nieuwe collectie: Bjoetiek, Zima Fashion, Iris Boetiek, Matuvu en Instituut - Fashion Claudia

Doe mee met de spaaractie

Bij elke aankoop krijg je een stempel bij de deelnemende handelaars/marktkramers. Verzamel 3 verschillende stempels en maak zo kans op één van de pakketten met een Diksmuidebon ter waarde van 50 euro aangevuld met bonnen van de winkels. Deponeer je volle stempelkaart in de rode brievenbus aan de dienst Toerisme, of bij een van de deelnemende handelaars. We maken de week nadien de winnaars bekend.

Maak er een volledige dag van

Levensgenieters kunnen er op 10 september een volledig dagje uit van maken. Na het shoppen kun je plaatsnemen op één van de vele gezellige terrasjes om na te genieten met een drankje en een hapje!

Kom met de fiets of gratis met de bus naar het centrum

Laat je wagen die dag gewoon staan en neem de fiets om richting centrum te fietsen. We voorzien een fietsenparking recht tegenover Hotel Antiek op de Grote Markt. Ben je van plan om echt heel veel te kopen en kun je je zakjes niet meenemen op de fiets? Dan kun je ook gratis met de bus reizen die dag. Op marktdagen kun je trouwens altijd gratis met de bus naar het centrum rijden. Terugkeren kan tot 24 uur later. Meer informatie vind je via www.diksmuide.be/wegen-en-mobiliteit. Kom je toch met de wagen? Dan kun je parkeren op de centrumparking Beerstblote of aan het station.

Lies Laridon
Burgemeester, bevoegd voor Lokale economie
Grote Markt 6, Diksmuide

0477 24 62 91
burgemeester@diksmuide.be